Twee vliegen in één klap

08 september 2021

Twee vliegen in één klap

De septemberavond was een succes. Elkaar na de zomer weer LIVE kunnen ontmoeten is een feestje, waar we lang naar hebben uitgekeken. Spreekster Kirsten-Ann vond het mooi om voor het eerst eens alleen vrouwen toe te spreken en dan ook nog eens allemaal ondernemers.

Meditatie ‘Ademruimte’ – van een sneltrein naar een stoptrein
Na afloop kwamen er een aantal vragen over de vier-minuten meditatie ‘Ademruimte’. Deze meditatie een paar keer per dag doen, maakt dat je even van je hoofd naar je buik gaat. Hierdoor zak je letterlijk weer in je lichaam en word je je bewust van je lichaam en hoe je je voelt.

Van een sneltrein naar een stoptrein: je ontspant er gelijk door en voelt je daarna rustiger.
Meditatie ‘Ademruimte’

Vriendelijkheid voor jezelf
Ook heeft ze gesproken over de kracht van vriendelijkheid voor jezelf.
Een grote kracht die we door er meer aandacht aan te besteden kunnen vergroten. Meestal geen overbodige luxe.

Wat je aandacht geeft, groeit. Durf daarom te zien en te voelen wat voor moois je doet. Vaak vinden we heel veel dingen die we doen vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Door dit meer te gaan zien en voelen, vergroot je je zelfliefde.

Hartintelligentie voor ondernemers
Kirsten-Ann kreeg ook de vraag of je de methode ‘Hartintelligentie op afroep’ kunt toepassen bij het ondernemen. Dat is juist heel zinvol om te doen: de wijsheid van je hart èn je hoofd combineren, maakt dat je onderneemt vanuit wie je werkelijk bent en keuzes maakt die goed zijn voor jou, de ander en je organisatie.

Foto: Jeanette Schols