Entre Femmes

Entre Femmes is een laagdrempelig netwerk voor professionele, ambitieuze, vrouwelijke ondernemers in de regio Utrecht. Entre Femmes is een inspirerende plek waar kennis en ervaring worden gedeeld en waar gevestigde ondernemers zich blijven ontwikkelen. In dit netwerk voelen vrouwen zich (als ambassadeur) verbonden met elkaar.

Entre Femmes-ondernemers staan voor ‘echt en oprecht’ en geloven in ondernemerschap waarbij mensen centraal staan. Daarbij streven ze vanzelfsprekend naar (commerciële) groei, maar vinden ze duurzame relaties met klanten minstens zo belangrijk. Als ‘netwerk van ondernemende collega’s’ wil Entre Femmes ondernemerschap naar een hoger niveau tillen. Door elkaar te inspireren en kennis en ervaringen te delen.

  • Wij ondernemen vanuit authenticiteit en bevlogenheid
  • Wij zijn professioneel, ambitieus, economisch onafhankelijk, ontwikkelingsgericht
  • Wij zijn een inspiratiebron en ambassadeur voor anderen
  • Wij willen netwerken, verbinden en samenwerken
  • Wij delen en gunnen
  • Wij kennen elkaar

Wat doen wij?

Tien keer per jaar organiseert Entre Femmes events, telkens op een andere verrassende locatie. Daarnaast weten we elkaar te vinden via e-nieuwsbrieven en social media.

Een divers netwerk

Stichting Entre Femmes is opgericht in 1997. In de afgelopen jaren is Entre Femmes uitgegroeid tot een professioneel netwerk met een heldere koers. Het ledenbestand is een mix van starters en stayers, grote en kleine bedrijven, ondernemers uit diverse branches. Die diversiteit is kenmerkend voor Entre Femmes en wordt door de leden gewaardeerd.

De motor achter alle activiteiten zijn de actieve leden die een vrijwillige bijdrage leveren in het bestuur en in diverse commissies, zoals de ledencommissie, de themacommissie en de communicatiecommissie.