Doe mee

Haal meer uit je Entre Femmes-netwerk!
Haal nog meer uit je het netwerk van Entre Femmes door een actieve bijdrage te leveren aan een commissie of het bestuur. Zo leer je veel ondernemers kennen, vergroot je je netwerk en draag je bij aan de ontwikkeling van Entre Femmes. Je kunt je bijvoorbeeld inzetten voor de organisatie van een bijeenkomst, de (eind)redactie van de e-nieuwsbrief, social media.

We zoeken actieve leden voor:

De ledencommissie
De ledencommissie zoekt nog nieuwe leden om invulling te geven aan de verbinding tussen de leden. Meer informatie: Jola Albers of stuur een bericht naar ledenadministratie@entrefemmes.nl.

De Communicatiecommissie
De Communicatiecommissie verwelkomt graag nieuwe leden die het leuk vinden om mee te denken en schrijven aan onze tweemaandelijkse e-nieuwsbrief EF Zine, de site en socials. Heb je een vlotte pen en leuke ideeën? Neem contact op met Severine van der Ploeg of stuur een bericht naar info@entrefemmes.nl.

Relatiebeheerder voor onze sponsors
Wie verkoopt Entre Femmes? Door sponsoring is een constante secundaire inkomstenbron voor Entre Femmes te realiseren waardoor we voor de leden betaalbare bijeenkomsten met iets extra’s kunnen organiseren, iedere vijf jaar ons lustrum kunnen vieren en extra activiteiten kunnen ontplooien.

Voorzitter Simone Scholts onderhoudt de relatie met de vaste sponsors maar zij kan altijd wat extra hulp gebruiken. Wij zoeken daarom een enthousiaste vrouw die de sponsoring voor Entre Femmes wil helpen professionaliseren. Iemand die het leuk vindt om de relatie met onze vaste sponsors te verstevigen en het een uitdaging vindt om meerdere organisaties warm te maken voor (project)sponsoring van Entre Femmes.