PRezz videoproductiehuis – Monika Knottnerus

Met ruim 1000 films op mijn naam ben ik een doorgewinterde filmmaker. Dol op mijn vak maakt dat ik iedere opdracht met nieuwe energie tegemoet zie: of het nou een promotiefilm is, of een online video serie.

Mijn studies taal- en letterkunde en marketingcommunicatie waren de stevige basis bij het vervullen van marketingfuncties bij internationale organisaties. Daardoor leerde ik bedrijven en bedrijfsprocessen te begrijpen: een onmisbare skill bij het bedenken en uitwerken van scripts.

Mijn liefde voor de film ontstond in mijn jeugd in de oudste bioscoop ter wereld. Terwijl mijn moeder daar aan het werk was keek ik dagelijks naar het grote doek. Verzonken in de rode fluwelen stoelen droomde ik erover ooit zelf films te maken. En het lukte: eerst op videobandjes en later op cd’s en dvd’s. In 2004, nog voordat YouTube ontstond, werd mijn reclamebureau geboren en kort daarna koos ik voor een volledige focus op films maken en videomarketing.

Als gediplomeerd docent en videomarketing expert en geef ik ook trainingen aan ondernemers en professionals. Mijn doel is: op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op mijn vakgebied. Door mijn grenzeloze nieuwsgierigheid en neiging tot perfectionisme lukt dat heel aardig.

Overigens ben ik altijd te porren voor nieuwe dingen, andere invalshoeken en niet te vergeten humor. Alles bij elkaar zorgt dat voor veel plezier in mijn werk: en maakt mijn werk iedere dag tot een feestje. Voor mij én mijn opdrachtgevers.

Doeltreffend
Je vindt het vast belangrijk dat jouw promotiefilm niet alleen mooie beelden bevat, maar vooral doeltreffend is. Een pakkende film, waarbij vooraf goed over jouw doelgroep en jouw kernboodschap nagedacht is. Over wat hij na het zien van de video moet denken, voelen en doen.

Creatief
Een film moet ook leuk zijn om naar te kijken. Daarom bedenk ik originele invalshoeken en verhaallijnen. Ik weet wat de mogelijkheden zijn en wat werkt: soms is een animatie of een combinatie van film en animatie een betere keuze.

Budgetwise
Voor bijna elk budget is een video te maken. Graag denk ik met je mee en zoek naar slimme, passende oplossingen.

Videomarketing
Ik stop niet als de film klaar is. Ik adviseer onze klanten ook hoe de video in te zetten. Wat heb je immers aan een promotiefilm, die niet door je doelgroep bekeken wordt?

Koffie?
Een keer bij een kopje koffie jouw bedrijfsfilm bespreken? Je bent van harte welkom!

06-23071160 | monika@prezz.org | Velperengh 16 | 3941 BZ Doorn