Nooit meer rood

22 september 2020

Nooit meer rood

Het leek wel feest! Zo hebben wij de bijeenkomst van 22 september met LinkedIn-expert Kim Swagemakers ervaren.
Het werd geen knoppentraining, waarbij uitgelegd wordt, wat je waar hoe invult. Nee, we kregen veel meer dan dat!

Hoe zet jij jouw persoonlijke LInkedin-profiel – ja profiel, (zakelijke) pagina’s zijn toch zó 2018 – optimaal in om te fungeren als jouw waardevolle lead-generator? Wat moet je doen om op te vallen bij scrollende Linkedingerbuikers? How to make them stop scrolling?

The key is content!! Content, content, content. Als jij sterke content hebt – denk daarbij aan een sterke drie-eenheid beeld, afzender, 1ste zin – dan heb je de gebruiker over het algemeen te pakken. Triggert dit niet voldoende, dan ben je weg van de timeline en gaan al jouw moeite, energie en goed bedoelde content verloren.

LinkedIn is het kanaal bij uitstek om online te netwerken, dus maak daar gebruik van. Start die gesprekken met die (potentiële) contacten!

De avond eindigde met een gezellige netwerkborrel. Hoe fijn om elkaar na de zomer weer live te zien en spreken. En dan hadden we ook nog 10(!!) introducés. Zó leuk om weer nieuwe gezichten te verwelkomen. Alleen met zo’n groot aantal nog best een uitdaging om met iedereen kennis te maken.