Financial Feel Good Company – Jolanda Jansen

✔ Wil je zelf actief sturen op een beter financieel resultaat? Met meer financieel vertrouwen ondernemen? Meer rust en positieve energie rondom geldzaken ervaren? Ik help je graag om jouw financiële ambities te realiseren met een focus op winst, groei, plezier en vertrouwen.

✔ Krijg jij nog niet betaald wat je waard bent of krijg je dat wel, maar blijft er onderaan de streep toch te weinig over om jouw dromen te realiseren? Zorg er dan voor dat je in actie komt.

🥳 DIT LEVERT HET OP
Je focust op de juiste diensten, hanteert de optimale prijs voor jou en je klant en maakt winst met elke factuur die de deur uitgaat. Je bent je bewust van je eigen houding ten opzicht van geld en weet welk gedrag wel/niet meehelpt aan een beter resultaat. Met een duidelijk financieel plan wordt het ondernemen leuker omdat je precies weet wat je doelen zijn en welke stappen je mag nemen en keuzes je mag maken.

❤ WAAROM WERKEN MET MIJ

De combinatie van inzicht in jouw ‘financiële gedrag’, het aanleren van nieuw, helpend gedrag en een cash management methode die de focus legt op het realiseren van meer winst met jouw bedrijf is wat jou echt gaat helpen. Het is maatwerk en dat geeft het beste resultaat.

Vertrouwen is een heel belangrijk aspect van mijn werk. Vertrouwen tussen ons en het laten groeien van jouw vertrouwen in jezelf als het gaat om jouw administratie en bedrijfsresultaat. Ik analyseer zonder oordeel en ben oprecht geïnteresseerd in jouw ondernemerschap en dromen en verlangens.

Dit is wat anderen over mij zeggen:
“Jolanda is enthousiast, gedreven en weet welke vragen ze moet stellen om de -financiële- informatie op tafel te krijgen.”

“Toen zichtbaar werd dat ik een financieel onhandige keuze had gemaakt wist ze daar goed mee om te gaan: niet met een vingertje wijzen, maar juist mij laten ervaren wat de consequenties zijn van mijn eigen keuzes. Ik heb onze samenwerking als heel praktisch, ondersteunend en helder ervaren.”

“Ze begrijpt waar ondernemers mee te maken hebben, zowel qua financiële als commerciële aspecten van het ondernemerschap.”

🔥 WAAROM IK DOE WAT IK DOE
Het is mijn missie om anderen te inspireren en ondersteunen om het leven van hun dromen te creëren. Daarin speelt het bedrijfsresultaat een belangrijke rol. De naam Financial Feel Good Company staat letterlijk voor je goed voelen omdat je meer winst maakt én je goed voelen over de manier waarop jouw administratie is ingericht en hoe dit jou ondersteunt bij je persoonlijke en zakelijke doelen.

MEER WETEN?
🌍 www.financialfeelgood.com
✉️ jolanda@financialfeelgood.com
✆ +31 6 1440 8657