Advocaat Kim – Kim Voordes

Mijn naam is Kim en ik ben al 21 jaar arbeidsrechtadvocaat. Advocaat worden was voor mij een roeping. Het arbeidsrecht heeft voor mij alles in zich waar ik mijzelf in kwijt kan. Zowel wat betreft de zakelijke kant van een werksituatie – ondernemers en werknemers verdienen er immers hun brood mee – als de emotionele kant. 16 jaar geleden startte ik met een toenmalige collega mijn eigen kantoor in Zeist. Inmiddels werk ik vanuit mijn eigen kantoorruimte in Utrecht, en werk samen met mediators, coaches, een advocaat ondernemingsrecht en andere arbeidsrecht advocaten waarmee ik intervisie doe. Ik onderscheid mij van andere advocaten doordat ik bovengemiddeld empathisch en erg betrokken ben. Verbinding en vertrouwen met mijn klanten staat voorop. De juridische oplossing is het resultaat daarvan.

Ik ben gelukkig getrouwd met Hein. Hij is meteoroloog. We hebben samen 2 zonen en een dochter. Wij wonen in Utrecht.

Advocaat Kim

K.W.P. Voordes Kim
Hengeveldstraat 29
3572 KH  Utrecht

06-19412393
kim@advocaat-kim.nl
http://www.advocaat-kim.nl