Van den IJssel Financieel Advies

Van den IJssel Financieel Advies

Ik ben Denise van den IJssel en ik richt me tot jou: de ondernemer. Ik ben de financieel adviseur die jouw toekomst inzichtelijk maakt. Voor jou en voor je gezin. Ik werk niet voor of ben niet gebonden aan een bank of andere financiële instelling. Daardoor ontvang je een onafhankelijk advies, echt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en op dat van je gezin. Ik kijk verder dan het product: ik kijk naar de mogelijkheden, zoek oplossingen en breng jouw hele (toekomst)plaatje in beeld. Dat geeft inzicht en overzicht en bespaart tijd en geld. Zodat jij ontspannen kunt blijven doen waar je goed in bent op een plek waar jouw hart ligt.


Van den IJssel Financieel Advies
Van den IJssel (Denise)

Boomstede 522
3608 BK Maarssen

06-22919941
info@vandenijssel-financieeladvies.nl
vandenijssel-financieeladvies.nl