Travel Counsellor – Lilian Miltenburg-Ernens

Mijn naam is Lilian Miltenburg-Ernens en met trots kan ik vertellen dat ik Travel Counsellor ben. In 2003 gestart als zelfstandig ondernemer met meer dan 28 jaar ervaring in de (zakelijke) reiswereld.
Door mijn jarenlange ervaring in verschillende functies kun je vertrouwen op professionele en persoonlijke service voor al je reizen. Ik neem de tijd om je persoonlijk te leren kennen, om altijd de perfecte reis te kunnen samenstellen.

Als franchisenemer van Travel Counsellors maak ik deel uit van een onafhankelijke internationale organisatie, gevestigd in 6 landen met meer dan 1700 Travel Counsellors wereldwijd. Door betrouwbare samenwerkingen met meer dan 70.000 leveranciers halen wij het maximale uit je reis en minimaliseren wij de tijd die jij eraan kwijt bent.

WAT ZIJN DE VOORDELEN OM TE BOEKEN BIJ TRAVEL COUNSELLORS?
•  Altijd in contact met 1 vast contactpersoon, je ontvangt een eerlijk en onafhankelijk advies.
•  Werkdagen tijdens kantooruren, erg flexibel en dus in staat om u ’s avonds en in het weekend te adviseren.
•  Voor noodgevallen hebben we onze 24/7 Duty Office
•  Je financiën zijn goed gewaarborgd. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen incl. vliegticketverzekering
•  Onze service is volledig, dat betekent dat wij voor u klaar staan voor, tijdens en na uw reis.
•  We zullen regelmatig evalueren en rapporteren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en blijft met de door ons aangeboden reizen en onze persoonlijke service.

Of je nu één keer per maand of elke week op reis gaat, binnen Europa blijft of de hele wereld over reist; door ons wereldwijde netwerk kan ik alle diensten verzorgen (o.a. vervoer, accommodatie, transfers, huurauto’s, incentives, vergaderlocaties, restaurants en verzekeringen).
Ook voor Incentives, personeelsreizen, bedrijfsexcursies en -uitjes, jubileumreizen, kun je de wensen bij mij neerleggen. Laat mij je ontzorgen voor de complete organisatie van je reis in alle soorten en maten.
Neem vrijblijvend contact met mij op om je wensen aangaande je aanstaande reis bespreekbaar te maken.

Tot snel!

Travel Counsellor
L.C. Miltenburg-Ernens (Lilian)
Ticheloven 4
3602XJ Maarssen
06-46060860

lilian@travelcounsellors.nl
www.travelcounsellors.nl/lilian