Social Impact Matters – Judith van Leeuwen

Be the change you wish to see in the world – Gandhi

 

Ik ben Judith en ik begeleid maatschappelijke organisaties en gemeenten bij het zichtbaar maken van de impact van hun werk. Dat is nodig om de goede dingen te kunnen (blijven) doen en de gerealiseerde maatschappelijke waarde te laten zien en misschien zelfs te laten groeien.

 

Mijn inzet bestaat uit het ontwerpen en begeleiden van een Social Impact Traject op maat, waarin ik samen met de organisatie en betrokken stakeholders het impactverhaal destilleer en onderzoek. Na afloop van het traject kan de organisatie precies laten zien hoe en voor wie zij het verschil maakt. Deze informatie helpt om (intern) evalueren en leren vorm te geven en om verantwoording af te leggen aan financiers. Zo hoop ik bij te dragen aan waar ik voor sta: een samenleving waarin we omzien naar elkaar en er een plek is voor iedereen.

 

Naast het ontwerpen en begeleiden van Social Impact Trajecten doe ik opdrachten als (interim) beleidsadviseur, onderzoeker en/of procesbegeleider in het sociaal domein. Centrale thema’s daarin zijn: armoede en schulden / Wmo / meedoen / participatie / GGZ / nieuwkomers / cliëntenparticipatie.

 

Nieuwsgierig geworden? Of kunnen wij misschien wat voor elkaar betekenen? Dan hoor ik graag van je.

 

Hartelijke groet,

Judith van Leeuwen

Social Impact Matters

Jan Meerdinkplein 3

3702 TG  Zeist

T: 06-16682536

E: info@socialimpactmatters.nl

http://www.socialimpactmatters.nl