Restauratie Atelier Marieke Walison – Marieke Walison

Restauratie Atelier Marieke Walison

 

Restauratie Atelier Marieke Walison

M. Walison (Marieke)

 

Broederplein 15a

3703 CC  Zeist

 

06-46198841

mariekewalison@gmail.com

http://www.mariekewalison.com

 

Ik ben rijks-gediplomeerd restaurator van schilderijen en beelden. Na kunstgeschiedenis aan de RU (Rijks Universiteit Utrecht) heb ik in 1995 de postdoctorale opleiding tot restaurator van schilderijen en gepolychromeerd beeldhouwwerk aan de SRAL (Stichting Restauratie Atelier Limburg) in Maastricht voltooid. Deze Europees gecertificeerde opleiding wordt nu gedoceerd aan de UvA (Universiteit van Amsterdam). Inmiddels heb ik meer dan dertig jaar ervaring. Mijn opdrachtgevers zijn nationale en internationale musea en instellingen, particuliere verzamelaars, kunsthandelaren, kunstverzekeraars, bedrijfscollecties, overheden, gemeenten en kerken. Zowel in Zeist als in Eindhoven beschik ik over een restauratie-atelier.