MixTea – Lisa Tenge

Over smaak valt niet te twisten. Wij geloven er dan ook in dat iedereen iets anders lekker vindt en dus zijn of haar eigen smaak heeft. Doen wat je zelf wilt en wat bij jou past; dat zorgt ervoor dat je pas écht helemaal in jouw element bent. Daarom geven wij bij MixTea jou de vrijheid om helemaal zelf te bepalen hoe jij jouw thee drinkt. Je bent onderdeel van het proces om jouw unieke smaak thee te bepalen én te ontdekken.

In de dagelijkse drukte vergeten we soms de dingen die belangrijk voor ons zijn. We vergeten dat het fijn is om even stil te staan en te genieten van het moment. Thee is een moment van ontspanning, en door jou uit te dagen om zelf aan de slag te gaan met het mixen van jouw eigen theesmaak, laten we jou het moment nóg intenser beleven. We durven echt stil te staan in het hier en nu en nemen de tijd voor onszelf en voor elkaar. Plezier maken staat hierbij voorop. En met MixTea geven we je nou nét dat laatste zetje.

Ons assortiment bestaat uit losse theeën en smaakmakers, die je aan jezelf of aan een ander cadeau wilt geven. We nemen je mee op een smaakvolle ontdekkingsreis en ontwikkelen speciaal voor jou de tools waarmee theedrinken keer op keer een feestje wordt. Mix je mee? Neem een kijkje op www.mixtea.nl of stuur mij een berichtje. 🙂

 

MixTea

L.A. Tenge ( Lisa)

Laan van Vollenhove 710 Bis
3706 AA Zeist

06-51331888
lisa.tenge@mixtea.nl
http://www.mixtea.nl