Gratis webinar over Vrouwelijk Leiderschap

Leiderschap komt van binnenuit. Als jij stevig in je schoenen staat, weet je waar je heen wilt en stuur jij de mensen in jouw omgeving zodanig aan dat ze meebewegen. 

Veel vrouwen zijn op de ene of de andere manier aangetast in hun leiderschap en autonomie. Van meisjes en vrouwen wordt verwacht dat ze zich vooral op anderen richten. Hun eigen wensen en verlangens komen als laatste in beeld.
Het gevolg daarvan is dat je jezelf niet helemaal serieus neemt. Dat leidt er uiteraard toe dat anderen jou ook niet serieus nemen. Daardoor krijg je moeilijker voor elkaar wat jij wilt. Het is ingewikkeld voor je om te blijven staan als je tegen weerstand aanloopt. Het kan zelfs zijn dat jouw onzekerheid ertoe leidt dat anderen proberen om  jouw autoriteit proberen te ondermijnen.

Ruis weghalen
In het programma Vrouwelijk Leiderschap gaan we aan de slag om de ruis weg te halen die tussen jou en je leiderschap staat. We gaan oude patronen doorbreken en we gaan daarbij zelfs zo diep dat je jeugdtrauma’s gaat verwerken die jouw functioneren van nu in de weg staan.

Samen
Het fijne van dit programma is dat we het samen doen. We leren van elkaar. De vrouwelijke solidariteit die je ervaart, maakt dat jij je gesteund voelt in je leiderschap. Je merkt dat jij terecht kunt bij de andere vrouwen en de andere vrouwen bij jou. Zo tillen we elkaar naar een hoger plan.

Uitgekiend programma
We doen dat via een uitgekiend programma van dertien stappen. Die stappen zijn gebaseerd op 25 jaar ervaring van Caroline Franssen met het coachen van vrouwen. Zij werkt veel met familieopstellingen en gaat snel naar de kern van de zaak en lost problemen bij de wortel op. Lees hier meer over het programma.
Hoe ziet het programma er uit?
Je krijgt iedere week een nieuwe online les. Aan de meeste lessen kun je live meedoen en je vragen stellen. Daarnaast is er een online forum waar je ervaringen kunt delen. Je kunt voor persoonlijke zaken terecht op het tweewekelijkse spreekuur. Alle lessen kun je terugkijken.

Voor wie?
De online jaartraining Vrouwelijk Leiderschap is bedoeld voor coaches, therapeuten, mediators, maatschappelijk werkers, docenten, advocaten, praktijkondersteuners, onderwijzers, teamleiders, jeugdzorg medewerkers, kindercoaches en H&R medewerkers. 
Kortom voor vrouwen die de leerprocessen van anderen aansturen. 
En die die dat rustiger, doortastender, zelfverzekerder, met meer autoriteit, strategisch en ontspannen willen doen.
Overweeg je om mee te komen doen aan dit baanbrekende programma?
Op dinsdag 16 februari om 20.00 uur geef ik een webinar over Vrouwelijk Leiderschap en wat er nodig is voor vrouwen om daar invulling aan te geven.

Bij inschrijving kun je dit webinar 14 dagen terugkijken. https://www-beeldkrachtacademie-nl.webinargeek.com/vrouwelijk-leiderschap-de-nieuwe-jaartraining-met-caroline-franssen?cst=entrefemmes