Creares – Marije Kooi

 

Als organisatiecoach stel ik graag vragen die er toe doen: ik faciliteer graag (project) teams die efficiënter en effectiever willen samenwerken, bouwen aan hun toekomst zodat zij hun doel kunnen bereiken. Hierbij faciliteer ik online & offline workshops waarbij ik de methodiek inzet van LEGO® SERIOUS PLAY® : serieuze organisatie vraagstukken die je speels gaat beantwoorden door te bouwen met LEGO steentjes. Bijvoorbeeld: elkaars kwaliteiten inzichtelijk krijgen en efficiënter in te kunnen zetten, een stakeholders analyse te maken voor je project, werkprocessen lean inrichten & scenario denken. Hoe dit werkt? Ik stel een vraag, iedereen bouwt een antwoord, de metaforen die ontstaan, geven woorden en krijgen betekenis waardoor er nieuwe inzichten  ontstaan.

Daarnaast geef ik creatieve workshops vanuit mijn tweede passie: www.feltfeelings.nl Felten is vilten, wol bewerken zodat het gaat vervilten. Hier kan je 2D en 3D objecten van maken. Feelings staat voor gevoelens, die ik graag verwerk in mijn vilt objecten.

En tot slot werk ik graag als interim projectleider; in te zetten bij “gevoelige” projecten die vlot getrokken moeten worden!

 

Creares
M.A.J. Kooi (Marije)

Huizingalaan 11
3572 LG  Utrecht

06 – 4613 5841
marije@creares.nl
www.creares.nl