COPPER DESIGN creatief en secuur – Severine van der Ploeg

Zoals de naam al aangeeft is COPPER DESIGN een creatief en secuur grafisch ontwerpbureau. Wij maken toegankelijk, helder en krachtig werk met oog voor detail. Bij COPPER DESIGN kun je terecht voor concept, ontwerp, opmaak en realisatie.

Wij bedenken, ontwerpen en begeleiden visuele producties, dus denk aan ons bij een logo, een huisstijl, het bedenken van een thema voor een evenement, het bedenken van een bladformule voor een (relatie)magazine of personeelsblad, het secuur opmaken van rapporten, brochures, het ontwerpen van een boek, het inrichten van een expositie of het bedenken van een ontwerp voor auto-/gevelbelettering.

Met mijn kennis en vaardigheden als grafisch ontwerper en gewend om projecten van A tot Z te begeleiden, heb ik de juiste achtergrond om te adviseren en te faciliteren. Mijn persoonlijke betrokkenheid maakt dat ik mensen graag écht spreek, hoor wat er leeft, waar ze staan en wat ik voor ze kan betekenen. Als echte regelaar is het mijn streven mijn opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzien, maar wel op zo’n manier dat het projectresultaat ontstaat vanuit een fijne samenwerking.

Veel projecten ontstaan vanuit een co-creatie met specialisten binnen ons netwerk.
Benieuwd wat wij voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Denk jij een meerwaarde te zijn in ons netwerk?
Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

COPPER DESIGN creatief en secuur
Severine van der Ploeg

Vuurvlinderberm 7
3994 WE Houten

06 41 01 02 42
severine@copper-design.nl
www.copper-design.nl